Search for content in message boards

Heritage Quest Issues

Heritage Quest Issues

Posted: 18 Jan 2013 8:45PM GMT
Classification: Query
Is anyone else having problems with Heritage Quest not fully loading images?

I've never had this problem before. I have not changed any computer settings, nor how I access the site. Every time I try to view anything there anymore, all I'm getting is a partial image to load...maybe 1/4 to 1/3 of any given page. I've tried everything...clearing cache, cookies, trying to download the images as different file formats, etc. They're always partial images. ProQuest tells me there's no problem on their end, so I'd like to ask some of you to please check and see if you're having the same problem I am.
Attachments:

Re: Heritage Quest Issues

Posted: 24 Mar 2013 4:59AM GMT
Classification: Query
I occasionally have that problem with census pages, I have found that changing the enlargement to 400% then back again sometimes helps.

Re: Heritage Quest Issues...RESOLVED

Posted: 24 Mar 2013 12:14PM GMT
Classification: Query
Thanks...I eventually figured out my problem. Adobe Flash Player wasn't playing nice with Firefox. I had to download Adobe's Flash Uninstaller to completely rid my computer of any trace of Flash and then re-download and install the Flash program. Heritage Quest is working great for me now.
per page

Find a board about a specific topic

  • Visit our other sites:

© 1997-2014 Ancestry.com | Corporate Information | New Privacy | New Terms and Conditions