Search for content in message boards

Script Errors in FTM 2012: RESOLVED!

Replies: 36

Script Errors in FTM 2012: RESOLVED!

Posted: 16 Mar 2013 1:21PM GMT
Classification: Query
Edited: 20 Mar 2013 3:07PM GMT
----------RESOLUTION UPDATE:---------

Script errors in FTM on Public Member pages were caused by browser add-on toolbars (Ask and/or Yahoo). This resolved my issue:

Remove the toolbars: Start > Control Panel > Programs Uninstall a program > Uninstall (Ask, Yahoo, and etc.) toolbars


------ORIGINAL POSTING BELOW------

Windows 7 Home Premium, Service Pack 1
Family Tree Maker 2012
Browsers:
Chrome (default)
IE 9.0.8112
Firefox 19.0.2

I've noticed that every public member page I open within FTM gives a script error. It doesn't happen with census records or other records. I can even view other web pages within FTM without script errors, but all public member tree pages yield a script error.

I have scoured the message boards and tried all suggestions: adjusted Java settings (to enable) in IE, Chrome, and Firefox. I've made the adjustments to FTM Dashboard (removed checks, restarted, replaced checks, restarted). All to no avail.

I'm still getting the annoying script errors for public member trees. I'll try to reload FTM to see if that might correct the problem.

Has anyone else experienced this and were you able to get it resolved?

Cindy
Attachments:
SubjectAuthorDate Posted
seagee69 16 Mar 2013 7:21PM GMT 
Sean Franklin 16 Mar 2013 11:22PM GMT 
seagee69 17 Mar 2013 6:25AM GMT 
Sean Franklin 17 Mar 2013 2:43PM GMT 
David Abernat... 17 Mar 2013 3:16PM GMT 
seagee69 18 Mar 2013 5:35AM GMT 
clp1899 18 Mar 2013 2:26PM GMT 
Tommy Peterss... 12 Aug 2014 6:45PM GMT 
David Abernat... 18 Mar 2013 2:40PM GMT 
clp1899 18 Mar 2013 6:16PM GMT 
per page

Find a board about a specific topic

  • Visit our other sites:

© 1997-2014 Ancestry.com | Corporate Information | New Privacy | New Terms and Conditions