Search for content in message boards

Can't re-link? Seriously? [SOLVED]

Replies: 38

Re: Can't re-link? Seriously?

Posted: 31 May 2012 2:29PM GMT
Classification: Query
Thankfully that's what I did and just came back here to report...

The problem was, my HD was crashed, I had no access to the AppData folder, I had a new hard drive...
Thankfully I had a backup on the SAN and after poking around and redownloading a small tree (see the post above) I checked for changes, found it wrote to that folder and pulled that folder from backup. It looks like it's okay so far. First tree came up fine, testing the rest now

This sort of thing is okay for those who understand how these things work, but not everyone is going to be able to work this stuff out...

Thanks for the reply Rosemary, good to know someone else thought of it as well. Now, if the peeps at Support line just understood this... guess it's time to email them the solution...
SubjectAuthorDate Posted
jimjwilliamso... 31 May 2012 5:40PM GMT 
Marco Scavo 31 May 2012 5:50PM GMT 
jimjwilliamso... 31 May 2012 6:00PM GMT 
silverfox3280 31 May 2012 6:03PM GMT 
Marco Scavo 31 May 2012 6:36PM GMT 
jimjwilliamso... 31 May 2012 7:01PM GMT 
jimjwilliamso... 31 May 2012 7:07PM GMT 
tulrose 31 May 2012 7:50PM GMT 
HJC3HJC3 31 May 2012 8:05PM GMT 
jimjwilliamso... 31 May 2012 8:29PM GMT 
per page

Find a board about a specific topic

  • Visit our other sites:

© 1997-2014 Ancestry.com | Corporate Information | New Privacy | New Terms and Conditions