Search for content in message boards

FTM syncs but only a portion of photos show on ancestry site

Replies: 4

FTM syncs but only a portion of photos show on ancestry site

Posted: 9 Mar 2013 1:26PM GMT
Classification: Query
Edited: 9 Mar 2013 1:26PM GMT
I imported a new GEDCOM into FTM2012. Everything is fine. I then go to create and sync this new tree online (ancestry.com) and it works and syncs but then only about 10% of the photos/images are showing in on the webpage tree (ancestry.com site).
It says media working in the background and just sits there. Then fails and says try later. I am not trying to upload HUGE photos or anything.
is it just the ancestry.com servers bogged down (which seems to happen)? Or is there a space limit per account? Or? Something else?
This is the only thing stopping me from completing the 7,000 person tree and to share via the site with others.

Can anyone shed some light on why some photos and images uploaded while others failed or it just stopped uploading them? Is there a work around? I REALLY do not want to spend hours upon hours manually up'ing each one that is not showing up.
SubjectAuthorDate Posted
Craig Byron 9 Mar 2013 8:26PM GMT 
BurgessDonnel... 9 Mar 2013 8:47PM GMT 
Craig Byron 10 Mar 2013 6:28PM GMT 
ginglish1 11 Mar 2013 7:46PM GMT 
Craig Byron 11 Mar 2013 8:28PM GMT 
per page

Find a board about a specific topic

  • Visit our other sites:

© 1997-2014 Ancestry.com | Corporate Information | New Privacy | New Terms and Conditions