Search for content in message boards

Have to cut/paste links, clicking isn't working

Replies: 7

Have to cut/paste links, clicking isn't working

Posted: 16 Oct 2013 9:02PM GMT
Classification: Query
Anyone else having any problems clicking links in search results pages? It's been happening for me for a while (a few weeks) and I keep forgetting to post about it because I haven't been on very often recently.

All links while on a profile page or tree page work, but once I do a search clicking on something will only sometimes have any effect.

For example, through the profile page I click on "Search Records" and the search results page opens as usual. However, when I click on any of the results, or the "edit search" button, nothing happens. The pointer turns into a hand when I'm hovering over a link, and when I right click over the link I can click on "open link in a new tab" or copy and paste the link result and "paste and go" with no problem.

I also need to do this in order to view the actual record when I get to that part of the process.

I know it is not my mouse, as I have switched out for different ones, and it only (and always) happens while trying to click a result link or record link. I can click on non-link parts of the same page and my mouse works properly, so I know it is truly a problem with the links.

Any ideas before I contact Ancestry.Com directly to see if they can assist?
Thanks
SubjectAuthorDate Posted
quest496 17 Oct 2013 3:02AM GMT 
silverfox3280 17 Oct 2013 3:14AM GMT 
quest496 17 Oct 2013 3:34AM GMT 
BurgessDonnel... 17 Oct 2013 1:36PM GMT 
quest496 17 Oct 2013 2:58PM GMT 
BurgessDonnel... 17 Oct 2013 3:04PM GMT 
Lucy Butko 17 Oct 2013 5:25PM GMT 
tlcxyzz 5 Dec 2013 4:00AM GMT 
per page

Find a board about a specific topic

  • Visit our other sites:

© 1997-2014 Ancestry.com | Corporate Information | New Privacy | New Terms and Conditions