Search for content in message boards

Script Errors in FTM 2012: RESOLVED!

Replies: 36

Re: Script Errors in FTM 2012

Posted: 17 Mar 2013 12:25AM GMT
Classification: Query
Good suggestions.

No problems with IE. Downloaded Microsoft updates. Cleared cache & history. Upgraded IE to 10. Adjusted security to enable most items. Cleared FTM dashboard check, then relaunched and checked all again. Still having problems with FTM.

Same ISP for ten years. Not running any extra security software. No other problems with any other software.

Error consistently is 's_gi' is undefined. I viewed the page source and the html/javascript is:

....a class="acctHelp" onclick="var s=s_gi('myfamilyancestry');s.tl(this,'o','Global Help');" href="http://ancestry.custhelp.com/app/home">Get Help...

Seems it is javascript on public member trees for the "Get Help" button. Again, this only happens on public member trees. I've tried several different trees from FTM and receive the script error. Opened the same trees using IE, Chrome, and Firefox with no errors. Opened only Ancestry.com within FTM and no errors from the home page. I do receive a script error when I click the "Get Help" on ancestry.com within FTM.

Any other suggestions?

SubjectAuthorDate Posted
seagee69 16 Mar 2013 7:21PM GMT 
Sean Franklin 16 Mar 2013 11:22PM GMT 
seagee69 17 Mar 2013 6:25AM GMT 
Sean Franklin 17 Mar 2013 2:43PM GMT 
David Abernat... 17 Mar 2013 3:16PM GMT 
seagee69 18 Mar 2013 5:35AM GMT 
clp1899 18 Mar 2013 2:26PM GMT 
Tommy Peterss... 12 Aug 2014 6:45PM GMT 
David Abernat... 18 Mar 2013 2:40PM GMT 
clp1899 18 Mar 2013 6:16PM GMT 
per page

Find a board about a specific topic

  • Visit our other sites:

© 1997-2014 Ancestry.com | Corporate Information | New Privacy | New Terms and Conditions